Site Overlay

Een gelukkig en gezond 2020

Ik wil iedereen een gelukkig en gezond 2020 wensen! We kunnen 2019 natuurlijk niet afsluiten zonder een laatste nummer te zingen.
Het nummer ‘Fighter’ van Christina Aguilera is een van de nummers waar ik me erg in kan vinden en waar ik kan laten zien wat ik kan. Ik vond dat ik dit jaar moest afsluiten met dit nummer omdat dit nummer mij er aan herinnert hoe sterk ik ben geworden in de afgelopen jaren en dat ik een echte vechter ben geworden. Vroeger werd er namelijk vaak gezegt dat ik niet kon zingen en dat ik maar beter moest stoppen. Maar dit hielt mij niet tegen en ik ben gewoon door gegaan omdat IK dat wilde. Ik wil deze mensen graag bedanken. het heeft mij namelijk alleen maar sterker gemaakt ‘it made me that mutch stronger’ en kijk waar ik nu ben.
Dus alsjeblieft mensen, Laat niemand je vertellen dat je niet goed genoeg bent voor iets wat jij geweldig vind om te doen. Because your amazing!
Doe wat jij wilt in 2020!